Sunday, March 13, 2011

PICC :)

11 march 2011 di PICC, Putrajaya telah berlangsungnye Pertandingan Pidato Antarabangsa .. klas ak tlah dipilih utk pegi dan menonton acara tersebut.. alamak, apsal la ayat skema sgt ni.. urgh.. haha.. disebabkn benda ni laa ! ak smp rumah nk dkt pukul 1pagi begitu, kalau x ak bole je blik sabtu pagi tu but then parents ak xbole amik plak sbb dorg ade keja.. so, dorg pun sanggup laa amik mlm2 bute tu dkt hostel ak.. huhu.. competition ni best la jgk sbb org2 negara lain ckp BM.. so, i was like "eh, cool gile! " haha.. yg org korea tu lg laa, da mcm indon da.. haha.. tp xpelaa, cbe kalau ak ckp korea, mesti dorg pun glakkn jgk.. ye x? ala, biase la tu.. hehe.. ni la antara pelbagai ragam yg ade kt sne :)

cikgu azlina ngn cikgu wani rock :D

from left : faiz, wak, haiqal n boss

nik , adawiyah n acha :)

semangat 1 Malaysia dorg ni --'

heheh.. fiqa, mama, me n nik :) *geng karaoke mase prep


semua bdk2 perempuan klas 4KA 2 :)


*btw, credit to ayunie's camera :) terima kasih krn sudi mengambil gamba kami ye.. hehe..nwy, saje je bsr kn yg 2 gamba ni.. hehe.. mne lg bdk klas yg lain? ouh mereka amat pemalu nk bergamba.. haha.. bluek : p actually dorg merayau, lpastu bile org da snapsnap baru terhegeh2 nk dtg.. "geram btol".. haha.. ni last memory utk 4KA 2 sblum kne rombak :(   hrp2, jgnla ramai sgt yg pindah.. huuhu