Thursday, March 17, 2011

reunion 3 dynamic'10

reunion ni erm erm bole laaa, best la jgk sbb da lame x jumpe dorg kn? hehe.. ingt nk tgk movie tp xjd la plak sbb full n lg 1 kalau ade pun lambat.. haiyaa, bru nk tgk big momma atau pun i am number four.. haih.. nasib2.. yg janji nk dtg ramai, tp yg ade dpn mata, bape kerat je.. aiseh, "geram btol".. hee.. tp xpelaa, mayb next time laa kot bole kumpul rmai2 lg.. insyaallah :) pastu byk kali kot terjumpe bdk septechs mcm si haiqal tu, mazreen ngn kwn ka1 then shahir (bdk 1 group dlu mase orientasi) ngn ramai lg laa.. hee.. malu? erm, x jgk sbb kl ni bkn bdk area kl je dtg kn.. so, senyum jelaa.. hehe.. xde cerite sgt la kot psl reunion ni sbb we all just looking and walking around kt ts, sungei wang ngn pavi.. balik pun awal jgk sbb xtaw nk buat ape da kt situ.. hee.. so, smp je rumah around 6 pm, ak trus tertdo.. hahah.. pnt sgt laa tu cuci mata ngn jln2.. hee.. and and ak bgn dlm kul 9 ke 10 cmtu.. mmg smlm ak tdo dlm pukul 3 pgi la kot .. online ngn texting.. heheh.. boring kn, xtaw nk buat ape.. hee.. da la, mesti korg pnt tgk ak membebel.. ni antara gamba nye ye.. hee..




mazreen :)


wootwoot MJ wannabe .. haha

pain sengal :D

*more pics at my fb.. thnk u :)