Friday, August 26, 2011

The Month of Holy Ramadhan :)

it's kind of fun celebrates Ramadhan month at Septechs..and ahh also my first experience breaking fast at the first day of Ramadhan without my beloved family of course.. nahh, sikit sedih but nk buat cmne kn..hee.. okay, berpuasa di Septechs mcm x rase sgt laa penat berpuasa tu sbb dkat sane mmg la sgt exhausted walaupun bulan tu bulan puasa ke tidak.. kirenye mcm da lali la dgn situasi yg berkenaan *ececeh, ayat ak..haha.. tp routine biase tetap dijalankn la, bile balik skola je masuk dorm sume org trus mcm kena bom .. bdan bdan bergelimpangan dekat karpet bwh kipas tu.. haha serious lawak doh !

erm Ramadhan di Septechs x sah la kn kalau nk dikatakan hampir kebykan masa kitorg kt surau..x habis tadarus kt kelas, ade lagi tadarus peringkat asrama pulak..ponteng? erm erm perempuan rasenye TAKDE kot, tp laki erm erm ha mls nk cte, hrp2 la xde jugak ye :) Jyeah, mmg lain gile sambut puasa kt situ, i feel like a new person which is bru dilahirkn..tenang setenang2nye, ye laa ni bkn nk burukkn skola lame but kalau dlu ade je time free borak2 la, kejar2 la n mcm2 lagi but skola ni tipu laa kn kalau ckp xde org borak2, yea mmg ade but hati rase sejuk bila tgk some of my classmates bace quran bile ade mase free.. wah, awesome :) tapi tapi dan tapi dua2 skola best.. Convent ke Septechs ke , sume sgt bermakna bg ak.. *tgk da keluar ayat jiwang, kau punye pasal ! hee :D


p/s : okay da malas nk nagging, bugging or buzzing da.. hahah.. chiao dlu yaww.. eh jap jap lagi 3 ari je lg nk sambut Syawal so di kesempatan ini Nazmin Amalina yg comel momel ini mengucapkan



with lots of love ,                 
Nazmin Amalina Mohamed Hafidzi