Friday, December 16, 2011

woohooo family week :D

ni sume citaaa last week okay.. actually lupe nk update.. wee :D
Saturday, on 10th Dec :
okay , keluar dengan maklong, kakak, anis, mira sume pegi tgk movie.. kt mane? TS je, tu yg paling dekat -,- haha.. n kitorg tgk cite ni !
*woohoo, finally~ but a bit dissapointed sbb takde la best sgt yg mcm dorg2 cite tu.. apepun, cite ni sweet laaaaaa :D boleh laa, n i give 3/5 stars..hee..

okay, da habis movie pi singgah rumah tok sat solat, makan ape dlu.. pastu tetibe rase boring laa pulakk.. ade laa suara2 yg membisikkan ke telinga suroh ajak g putrajaya..hehe :3 then terus btau mama, mama pun on jee.. eceh padahal baru discharge tu ! takpelaa, ni slh satu nk hilangkn stres jgk ni.. 

okay, gedik2 sikit haha
di stesen minyak, tgh menunggu tu snap laa dgn bdk kecik ni..hee
them :)
okay, tau korg menyampah tgk aku buat muka.. hahaha.. padan laa muka~

next trip : Johor Baharu
Sunday, on 11-13 Dec

okay tau dah.. comel kan? dah diam diam :-x
fyi, bdk ni PAKCIK aku okayy.. hoho

with love,     
Nazmin Amalina