Monday, January 2, 2012

erk --'

*esok mesti akan ada banner punye laa kt depan sekolah yg bertulis:

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH PELAJAR TING. 5 
YANG IKHLAS, SMT SEPANG -,-
masalahnye ikhlas ke? --' haha.. okay okay, kami tahu 'awak' tersgt laa ikhlas dan tak sabar2 nk menunggu kepulangan kami kan ;) aww, terharunye kiteeee... hihi.. back to the point, esok dah kena balik asrama dah :'( ni maybe last post utk minggu ni.. kita akan rindu awak encik Facebook, Blogger dan Youtube.. setelah 2 bulan kite bergembira, encik2 sekalian laa yg selalu menemani kita tatkala kesepian dan kesunyian.. haha mengada gila... tapi tak lupa, utk study dan menunaikan solat.. tu perkara wajib okay.. laksanakan lah sebelum ia terlambat kerana kelak hukuman yg dikenakan sungguh dahsyat.. heheh sekali ceramah terdiam korg dan korg.. hihi.. esok juga bermula laa rutin harian biasa... bgn pagi dlm 5 suku, mandi, tdo balik kejap, dgr azan, pakai baju sekolah, trun surau, sarapan, pegi sekolah, belajar belajar, rehat, cukup time balik asrama balik, tdo petang kejap, prep mlm, solat isyak, siren bunyi, tdo.. esoknye start laa balik semulaa dari A smp Z.. Nazmin Amalina kena bersabar byk ye.. setahun je lagi cik kak.. watlek watlek.. haha.. tahun ni SPM .. so kena byk focus, cintan2 jd perkara last, jgn tinggal solat, cemburu bile org lain belajar.. tu azam tahun ni :) be nice with me 2012 n septechs.. or otherwise you'll know then *threatening -,- haha..

*tahun ni kita dapat budak dorm baru.. jgn jealous~ hahah.. yg da tuka dorm tu jagalaa adik2 junior korg ye.. we got lot of fun with other seniors but kalau nk join bole jgk tp nnt kena palau laa.. haha tak tak gurau je.. kami baik okayy :) utk junior yg bakal masuk, don't smile too wide because you may know the real and true SMT SEPANG is ;)

 *dah kata td.. sume pink ! mcm perempuan --' haha

with love,    
Nazmin Amalina