Friday, August 10, 2012

Assalamualaikum :)

First of all, Happy Ramadhan friends :) okay, sekarang dah pun masuk 20 malam yang terakhir. Jadi, apa lagi? Jom kejar malam yang lebih baik dari seribu bulan => Malam Lailatulqadr. Subhanallah :D Target Ramadhan setiap tahun adalah khatam quran kurang2 pun sekali. Insyaallah boleh Nazmin ! chaiyok chaiyok :D 

---------------------------------------------------------

Hmm, mengapakah semuanya harus berlaku pada tahun yang sangat penting bagi aku? Dah macam2 yang jadi, I've thought there will be just fine but nope , I'm totally wrong -,- Its getting worst day by day. Yeah, maybe its just a test from Him. Allah tak akan uji hambanya, jika dia tahu hambanya tidak mampu. Which means, aku mampu tempuh semua benda2 ni? Insyaallah, selagi aku mampu bertahan, aku cuba. Smile. It shows how strong you are to face all kind of things. Even, kau kena maki dgn Pn. Zainab pun just smile :) Benda tu la yang aku duk buat selama ni sampai kadang2 hampir nak bertakung juga air mata ni. Ouh mannn, I hate those tears falling at both of my cheeks -,- Aku just mampu mendengar dan memendam apa yang aku rasa sebab aku tak tau nak solvekan macam mana. Its just too complicated for me. Walaubagaimanapun, syukur kepada Yang Maha Esa kerana telah mengurniakan sahabat-sahabat yang sudi menceriakan dan menghidupkan lagi diri ini. Kepada awak, terima kasih kerana selalu ada untuk terus bagi semangat, appreciate it much dear :) 


with love,    
Nazmin Amalina