Sunday, March 31, 2013

result ! hahahaha

Assalamualaikum semua :)

hahahahaha, aku rasa nak gelak update entry kali ni pasal result. entahlaaaaa. bagi aku mcm tak memuaskan laaaa tapi bg parents aku alhamdulillah dorg bersyukur dgn apa yang aku dapat. hee. ermmm mcm terkejut jugak addmaths boleh dapat B+. alhamdulillah, syukur. daripada FAIL? haaaaaaaaaa. yang geramnya semua B dgn C tu ada +. how i wish the grade can change to A and B. blerghhhhhh. haha. kalau laaa B+ tu bertukar jadi A. perghhhh dpt 8A dah. takpe takpe, aku yakin rezeki aku ada kat luar sana. insyaAllah :) i have promise to my parents for my lucky 4. ohhh what's that? yeaa, since UPSR until SPM i only get 4A. and i hope i manage to get 4 flat for my CGPA upcoming at university . Amin Amin Ya Rabbal Alamin.. till then guys. see ya later at the next post .


 
with love,       
 
Nazmin Amalina